Norssissa järjestetään laadukasta perusasteen ja lukion opetustyötä, opettajankoulutuksen ohjattua harjoittelua sekä tutkimus- ja kehitystyötä.

Hakeutuminen Normaalikouluun

Tampereen yliopiston normaalikoulu, perusaste

Normaalikoulu on 1.- 9. luokkien lähikoulu, johon oppilaat tulevat ensisijaisesti lähikouluperiaatteella.

Jos tilaa on, myös muualta tulevia voidaan ottaa oppilaaksi. Tällöin huoltaja vastaa mahdollisista koulumatkoista koituvista kuluista.


Oppilaaksi hakeutuminen

Vapaita oppilaspaikkoja voi tiedustella asteen rehtoreilta:

1.-6. luokat Kirsi-Liisa Koskinen-Sinisalo, kirsi-liisa.koskinen-sinisalo@tuni.fi tai puh. 050 5099 226

Hakulomake (1-6 lk) löytyy tästä linkistä

Palauta lomake koululle postitse  (os. Tampereen yliopiston normaalikoulu, Kuokkamaantie 16, 33800 Tampere) tai suoraan kansliaan. Lomakkeen voi palauttaa myös sähköpostin liitteenä rehtorille (kirsi-liisa.koskinen-sinisalo@tuni.fi). Sähköpostin otsikoksi Hakeutuminen normaalikouluun.

7.-9. luokat Tiina Juutilainen, tiina.juutilainen@tuni.fi tai puh. 040 1904 215

Painotuksiin hakeutuminen

Normaalikoulussa voi opiskella musiikki- tai sirkuspainotuksessa. Painotuksiin haetaan soveltuvuuskokeen kautta. Hakuaika ja soveltuvuuskokeiden aikataulu ilmoitetaan koulun kotisivuilla. Aikataulut ovat yhteneväisiä Tampereen kaupungin perusopeuksen koulujen kanssa.

Kolmannelle luokalle

Kolmannelle luokalle siirryttäessä oppilas voi hakeutua musiikkipainotukseen.

Haku lukuvuonna 2020-2021 alkavaan (3. lk) musiikkipainotukseen tapahtuu 9.12. – 12.1. välisenä aikana.  Linkki hakulomakkeeseen: https://tampere.helmi.fi/dynamicforms.openform.entrance.npf?identifier=5HKTDX9Y

Tarvittaessa koululta saa paperisia hakulomakkeita.

Soveltuvuuskokeet  musiikkiluokille järjestetään 21.-24.1.2020.

Lisätietoja musiikkiluokkatoiminnasta kuulette huoltajille suunnatussa kielivalinta- ja painotusillassa 3.12. (Kuokkamaantie 16, auditorio, klo 17.30) sekä kysymällä suoraan tulevan musiikkiluokan opettajalta Pipsa Sassilalta (puh. 050 4377 585).

Kolmannella luokalla alkava kieli

Kielitarjonta (A1-kieli) syksyn 2020 kolmasluokkalaisille on englanti, saksa, tai ranska. Neljänneltä luokalta on mahdollisuus aloittaa A2-kieli: englanti, saksa tai ranska. Kieliryhmä perustetaan, mikäli valitsijoita on riittävästi. Toisen luokan oppilaat saavat paperiset valintalomakkeet omalta opettajaltaan kielivalinta- ja painotusillan jälkeen.


Seitsemännelle luokalle

Yläkoulussa voi opiskella musiikki- ja sirkustaiteen painotuksessa. Hakuaika painotusluokille on 9.12.2019-12.1.2020.
Linkki hakulomakkeeseen: https://tampere.helmi.fi/dynamicforms.openform.entrance.npf?identifier=5HKTDX9Y

Soveltuvuuskoe painotusluokille järjestetään 29.1.2020. Yläkoulun toiminnasta ja painotuksista pidetään  esittelytilaisuus  12.12. klo 18.30 Normaalikoulun auditoriossa, Kuokkamaantie 16.

Hakeutumista Normaalikoulun 7. luokalle mahdollisille vapaille oppilaspaikoille voi tiedustella yläkoulun rehtorilta Tiina Juutilaiselta. Hakeutumisen yhteydessä on täytettävä oheinen pdf-lomakke: Hakeminen_Normaalikouluun_7luokalle. Ohje: Lataa tiedosto omalle tietokoneelle ja avaa erillisellä pdf-tiedostojen lukuohjelmalla (esim. Adobe Acrobat Reader). Täytä lomake sähköisesti, tulosta ja toimita rehtori Tiina Juutilaiselle.

* * *

Lukioon hausta löytyy tietoa lukion sivuilta