Norssissa järjestetään laadukasta perusasteen ja lukion opetustyötä, opettajankoulutuksen ohjattua harjoittelua sekä tutkimus- ja kehitystyötä.

Alakoulu

Ajankohtaista asiaa ja perustietoja, 1-6 lk

Perusasteen opetus järjestetään Kuokkamaantien kiinteistössä (1 .-9. lk). Laadukkaan perusopetuksen lisäksi perusasteella on tutkimus- ja kehitystyötä sekä opettajankoulutuksen ohjattua harjoittelua (luokanopettajakoulutus ja aineenopettajakoulutus).

Oppilaita tukeva turvallinen ja viihtyisä oppimisympäristö on normaalikoulussa tärkeää. Tavoitteena on, että jokainen Tampereen yliopiston normaalikoulussa opiskeleva pystyisi työskentelemään niin, että koulunsa päättäessään voisi olla ylpeä saavutuksistaan.

Normaalikoululla on monipuolinen kieliohjelma ja siihen liittyvää valinnaisuutta. Kolmannelta luokalta alkaen on myös mahdollisuus pyrkiä musiikkiluokalle, jossa on painotettu musiikin opetussuunnitelma. Painotettuun opetukseen haetaan erikseen, ks. painotettu opetus.

Koska normaalikoulu on yliopiston harjoittelukoulu, alakoulun luokissa suoritetaan luokanopettajakoulutukseen liittyviä ohjattuja harjoitteluita. Luokassa on silloinkin paikalla ohjaava opettaja. Normaalikoululla on paikalla usein huomattavan paljon aikuisia lapsia opettamassa ja kasvattamassa.

Poissaolot

Poissaolosta ilmoittaminen, loma-anomus

Wilma

Kouluhallinnon verkkopalvelu