Tampereen Norssissa yliopistokampuksella järjestetään laadukasta lukio-opetusta, ohjattua harjoittelua sekä tutkimus- ja kehitystyötä.

Norssin lukio

Perustietoja Tampereen yliopiston normaalikoulun lukiosta ja siellä opiskelusta

Tampereen yliopiston normaalikoulun lukio eli Norssin lukio sijaitsee yliopiston keskustakampuksella ainutlaatuisessa yliopistoympäristössä hyvien kulkuyhteyksien tavoitettavissa.  Käyntiosoite lukiolle on Ratapihankatu 55. Kotipaikkamme on Atalpa-rakennuksessa, mutta käytämme myös joustavasti muita tiloja yliopistokampuksen alueella.

Norssin ykkösasiana on oppiminen

Norssi on Tampereen yliopiston koulu. Keskikokoinen, noin 270 opiskelijan lukio luo turvallisen opiskeluilmapiirin ja opiskelijan kohtaaminen ainutkertaisena yksilönä on kunnia-asiamme. Toiminnassamme kiinnitetään erityistä huomiota työsken­telyä edistävään oppimisympäristöön. Toimimme Tampereen yliopiston keskustakampuksella, kotipesänä on Atalpa.

Tervetuloa tutustumaan yliopiston omaan lukioon ja norssilaiseksi!

Olet tervetullut tutustumaan Norssin lukioon opinto-ohjaajan kanssa, yksin tai perheesi kanssa. Tai ota kaveri mukaan ja tulkaa yhdessä.

Lukiomme seuraava esittelyilta peruskoulunsa päättäville nuorille vanhempineen pidetään maanantaina 11.1.2021 klo 18.30 alkaen Tampereen yliopiston keskustakampuksen salissa Pinni B1100. Kahvitarjoilu klo 18.00 alkaen Pinni B-rakennuksen Minerva-ravintolassa.

Verkkopalveluita
  • Kouluhallinnon verkkopalvelu

  • Lukion oppimisympäristö

Ohjeita ja oppaita

Linkkejä

Yo-tutkinto

Jatko-opinnot